Sjøhuset

Book hotellromBook selskapslokaleBestill sykkelparkeringBestill dekkhotell

Sjøhuset er et aktivitetshus for alle beboerne på Saltbrygga som inneholder det meste som moderne, aktive mennesker har behov for. Dette skal være et sosialt samlingsted for både unge og voksne, og et naturlig sted for praktiske gjøremål.

For at alle skal få et hyggelig opphold i Sjøhuset er det viktig at alle hjelper til med å holde huset rent og pent. Derfor ber vi dere lese nøye gjennom følgende info før dere bestiller og tar huset i bruk.

BOOKING
Booking gjøres ved å klikke på knappene over. Alle bookinger må registreres minimum 12 timer før rommet skal brukes for at tilgangen skal bli registrert i systemet.

TILGANG
Den som booker får tilgang på sin egen nøkkelbrikke som brukes for å låse seg inn i de leide rommene.

OVERNATTING PÅ HOTELLROM
På Sjøhuset har vi fire hotellrom med dobbeltseng og eget bad. Alle rommene er utstyrt med to dyner og to puter.
Rommene koster 350 kr per natt per rom, og man må selv rengjøre rommene etter bruk.

SELSKAPSLOKALE (SALTIS)
På Sjøhuset har vi et stort selskapslokale med eget kjøkken og sitteplasser til 36 personer. Rommet har også egen tilhørende balkong med sjøutsikt. Leie av selskapslokale koster 100 kr per time. På arrangementer fredag og lørdag etter kl. 13:00 må det minimum bookes 10 timer slik at leieprisen blir 1000 kr. Det vil si at man kan ha et kortere arrangement på formiddagen begge dager.

BRUKSREGLEMENT FOR SELSKAPER
Sjøhuset ligger i et boligområde og det er derfor viktig å ta hensyn til naboer og folk på hotellrommene ved gjennomføring av selskaper i selskapslokalet. Det skal være ro etter kl. 23:00.

Hvis et selskap blir til sjenanse for naboer, så kan vektere bli kallet inn. I et slikt tilfelle kan vaktselskapet avvikle selskapet, og arrangør må dekke vekterhonoraret. Et mislighold av denne art vil også medføre utestenging for gjentatt bruk og leie for en periode.

Selskapslokalet må rengjøres etter hver bruk.
- Alle flater må støvsuges/vaskes.
- Kjøleskap på kjøkken og i anretningsrom må tømmes og rengjøres.
- Oppvaskmaskin må tømmes.

Opplever dere feil eller mangler ved Sjøhuset. Vennligst send en e-post til service@saltbrygga.no